Bröllopsfilm Therese & Jesper


Bröllopsfilm

”Under planerandet av vårt bröllop kände vi tidigt att det hade varit roligt att ha någon där som filmade vår dag. Delvis för oss att se tillbaka på i framtiden men också att visa vänner och familj som inte skulle ha möjlighet att närvara på bröllopet. Efter att ha pratat med Silja-Marie och Alexandra kände vi att vi hade hittat rätt, men vi hade aldrig i vår vildaste fantasi kunnat föreställa oss hur filmen faktiskt skulle bli. Tjejerna som var med oss under vår bröllopsdag var helt fantastiska. Från det att de gick innanför dörrarna tidigt på morgonen så kändes det som att de var två underbara vänner som bara råkade ha varsin kamera. Mer varma, härliga och samtidigt proffsiga tjejer hade vi aldrig kunnat hitta.

När vi har pratat med vänner och familj efter bröllopet om vad vi var mest nöjda med och våra höjdpunkter under dagen så är valet att anlita Kentsdottir Art & Production ett av de absolut bästa beslut vi tog. Vi trodde aldrig att det skulle vara möjligt att fånga den känslan som vi, vår familj och vänner hade den dagen men vi förstår idag att med rätt människor bakom kameran så är det visst möjligt. En film som vi aldrig kommer att tröttna på och som kommer att sprida mycket lycka och kärlek även i framtiden.

Så tack tack tack för att ni var med på vår dag och för att ni är dem ni är. Lova att aldrig lägga ner kameran för det ni gör, det är magi”

– Therese Persson