Bröllopsfilm Nathalie & Fredrik


Bröllopsfilm

”Fredrik och jag är så oerhört glada att vi valde att anlita Kentsdottir Art & Production. Fredrik var skeptisk i början eftersom han tyckte att det var mycket pengar men han har i efterhand sagt att det var tur att jag övertalade honom,  med tanke på allt jobb som ligger bakom filmen och hur fantastiskt bra den blev!

Innan bröllopet ägnade jag flera kvällar åt att googla videografer till bröllopet. Hela marknaden scannades av och jag är helt övertygad om att vi anlitade den bästa!

Filmen är ett minne för livet och något att visa för barn och barnbarn i framtiden. Att titta på den är som att uppleva hela den fantastiska dagen på nytt. Varje gång jag känner mig lite nere så kollar jag på filmen. Då blir jag garanterat glad igen. Det går liksom inte att sluta le när man tittar på den. Trots att det var ett tag sedan bröllopet tittar jag fortfarande på filmen flera gånger i veckan.

I princip alla som har sett filmen har sagt att de har fått tårar i ögonen av att se filmen, till och med personer som vi inte känner så väl och som inte ens var på bröllopet.

Innan bröllopet var vi lite oroliga över att det skulle kännas obekvämt att ha någon som filmade oss hela dagen vi märkte knappt av att ni var där. Alexandra och Silja-Maries positiva energi smittade av sig på oss och det tog inte lång tid innan Alexandra och Silja kändes som vilken kompis som helst.

Alexandra och Silja-Marie svarade alltid snabbt på mail och telefon, tillgodosåg alla önskemål vi hade (och mer därtill) och var professionella rakt igenom – sådant uppskattas av en bridezilla!

Det bästa beslutet vi tog avseende hela bröllopet (bortsett från att säga JA till varandra under vigseln) var att anlita Kentsdottir Art & Production. Filmen blev precis så bra som vi hade hoppats och önskat att den skulle bli! Alexandra och Silja-Marie är så fantastiskt proffsiga och gulliga att vi rekommenderar alla som ska gifta sig att anlita Kentsdottir Art & Production.”

– Nathalie Roos