Om oss

Kentsdottir Art & Production grundades 2013 av systrarna Kentsdottir; Silja-Marie och Alexandra. Från ett gemensamt intresse växte det fram en passion för att skapa film. Idag arbetar Kentsdottir med hela filmprocessen, från idé till färdig produktion. Att hitta rätt känsla och genuinitet i filmen har alltid varit något som Kentsdottir valt att fokusera på. En av grundanledningarna till varför systrarna Kentsdottir valde bröllopsvideografi är att bröllopsfilmen blir så betydelsefull för kunden, filmen är något de kan bära med sig hela livet.

”Teknik kan bara göra så mycket, efter det tar kreativitet och känsla över. För oss är det viktigt att paret får en helheltsupplevelse, även om bröllopsfilmen är slutresultatet är vägen dit av samma betydelse. Paret måste känna sig bekväma med oss, det måste vara en avslappnad stämning mellan filmare och brudpar. Innan bröllopsdagen går vi tillsammans igenom med paret hur nära vi får komma och vilka delar de vill att vi fokuserar på. Vi vill ge bröllopsparen det ultimata minnet, de ska kunna återuppleva sin stora dag om och om igen.”
– Systrarna Kentsdottir

Kentsdottir Art & Production är ett professionellt filmproduktionsbolag som utöver bröllopsfilmer även gör musikvideor och företagsfilmer. De gör musikvideor åt några av Sveriges största artister samtidigt som de arbetar med stora företagskunder som Nestlé, Nationalencyklopedin och TDC.